Cuttlebug mallen

Cuttlebug mallen

Geplaatst in 04. mei, 2011 door in Scrapbook Artikelen (NIEUW)

Cuttlebug mallen

De verschillende cuttlebug mallen zijn handige ‘tools’ waarmee je je scrapbook project of kaart kunt verfraaien. Je hebt dus los van elkaar de Cuttlebug embossing mallen, waarmee je een patroon in het papier kunt maken en er zijn Cuttlebug snij mallen waarmee je figuren kunt uitsnijden.

cuttlebug-mallen

Er is  een speciaal embossingmatje op de markt voor de Cuttlebug en Sizzix waarmee je ook je bestaande metalen embossing mallen voor kunt gebruiken.

Katja’s tip: je kunt ook gewoon zo’n foamdoekje gebruiken die je voor weinig geld bij de supermarkt of Zeeman kunt kopen. Of je gebruikt gewoon wat extra kartonnetjes omdat soms toch niet elke mal door elk apparaat kan zonder extra hulpmiddelen.

De meest gebruikte mallen op een rijtje:

Cuttlebug mallen:
Voor de Cuttlebug heb je dus aparte Cuttlebug snij mallen, embossing mallen en ‘combo’ mallen die ook weer te gebruiken zijn in andere apparaten. Er is ook een Disney lijn voor deze Cuttlebug mallen.

cuttlebug-mal

Nestabilities mallen:
De Nestabilities mallen zijn ook weer snij- en embossing mallen maar dan samen in een mal. In een verpakking zitten zo’n 5 tot 7 mallen van een figuur die van klein naar groot gaan. Ook heb je hier weer aparte mallen die alleen embossen. Je hebt van dit merk ook de Shapeabilities, Borderabilities, Impressabilities en de Pendants. Ook deze mallen kun je door de Cuttlebug en Sizzix halen. De prijzen van deze mallen zijn erg variërend per verpakking.

nestabilities-mal

Sizzix mallen:
Sizzix heeft ook een uitgebreide collectie snij mallen. De Sizzix mallen kunnen gebruikt worden in de Cuttlebug en elk ander apparaat. Tim Holtz heeft een eigen ontworpen lijn voor dit merk.

sizzix-mal

Marianne design mallen:
Ook van Marianne Design heb je mooie snij- en embossing mallen, de Creatables en de Designables. Deze zijn ook weer te gebruiken in elk niet elektrisch stans apparaat (dus ook de Cuttlebug). Dit zijn hele decoratieve mallen.

marianne design-mal

Tags:

No comments.

Laat Een Reactie Achter